Lackering av köksluckor i Stockholm

Vi erbjuder lackering av köksluckor i hela Stockholm. Inte nog med att vi förvandlar dem till nyskick, vi gör det också bekvämt för dig genom att hämta de gamla luckorna och leverera dem tillbaka när de är färdiglackerade.

Med lång erfarenhet inom lackering kan vi garantera dig – oavsett lucktyp, kulör eller glanstal – ett lackeringsjobb av hög kvalité..

Behöver du hjälp med kulörval? Utforska vårt inspirationsgalleri till höger med ett brett utbud av färger för att få en känsla för olika alternativ. Du är även välkommen att kontakta oss om du önskar få hjälp med val av kulör och glanstal.

Lackering av köksluckor i Stockholm

Vi erbjuder lackering av köksluckor i hela Stockholm. Inte nog med att vi förvandlar dem till nyskick, vi gör det också bekvämt för dig genom att hämta de gamla luckorna och leverera dem tillbaka när de är färdiglackerade.

Med lång erfarenhet inom lackering kan vi garantera dig – oavsett lucktyp, kulör eller glanstal – nylackerade köksluckor av hög kvalité till ett lågt pris.

Behöver du hjälp med kulörval? Utforska vårt inspirationsgalleri nedan med ett brett utbud av färger för att få en känsla för olika alternativ. Du är även välkommen att kontakta oss om du önskar få hjälp med val  av kulör och glanstal.

Vad kostar omlackering av köksluckor?

Lackering av köksluckor i stockholm

Att sätta ett pris på omlackering av köksluckor utan att se skicket eller veta antalet luckor är svårt. Typ av lucka, skick och kulör samt om det ska spacklas och borras för nya handtag är bara några av de delar som påverkar prisbilden. Många kök har även täcksidor, takanslutningar, passbitar och socklar som behöver lackeras för att matcha de nya köksluckorna. Men utifrån vår erfarenhet av tusentals kökslackeringar kan vi här och nu ge ett genomsnittligt pris för ett normalstort kök.

En omlackering av 15 köksluckor och 5 lådfronter i vit kulör kostar i genomsnitt 6150 kr.

Kolla i vår prislista eller kontakta oss för att få en offert för just ditt kök!

Ett hållbart alternativ

Genom att lackera om ditt kök istället för att köpa nytt gör du inte bara en ekonomisk fördel utan är även en betydande miljövänlig handling. Genom att återanvända och förnya dina befintliga luckor minskar du belastningen på miljön.

Så om du går i tankarna av en köksrenovering, överväg föst en omlackering – bättre för plånboken och mer gynnsamt för miljön.

Transport

Vi erbjuder en bekväm lösning för dig utan bil eller möjlighet att transportera köksluckorna själv! Vi hämtar dina äldre köksluckor, ger dem nytt liv genom professionell lackering och levererar dem tillbaka till dig. Ingen oro för transport eller besvär – vi tar hand om allt. Ge ditt kök en uppfräschning med vår smidiga och personliga service.

Vi hämtar och levererar inom hela Stockholmsområdet samt Norrtälje.

Lackera IKEA-kök

Ska du köpa ett nytt IKEA-kök, men vill ha en annan färg än de som erbjuds i butik? Vi hjälper dig! Vi kan lackera om dina nya köksluckor i den färg du önskar innan köket monteras. På så sätt får du köket precis som du önskar, redo att användas direkt. Ingen krångel, bara ett enkelt och anpassat sätt för att ge ditt kök din egna personliga touch. Låt oss bistå dig i att göra din köksdröm till en verklighet!

Lackering av möbler i stockholm

Vi målar det mesta!

Nedan kan du klicka dig vidare och läsa mer om våra lackeringstjänster. Hittar du inte de du söker efter? Tveka inte på att kontakta oss. Vi lackerar de mesta.