Lackering av köksluckor i  Stockholm

Vi på ABAB Lackering har lång erfarenhet av lackering. Oavsett om du har ett äldre kök som sett sina bättre dagar eller om du har en badrumskommods vars fuktskada börjar bli allt för påtaglig, vi finns här för att hjälpa dig. Vi lackerar och återställer köksluckor, dörrar och möbler till nyskick – allt till en bråkdel av priset för att köpa nytt.

Varmt välkommen till en professionell lackeringsfirma i Stockholm.

Lackering av köksluckor i Stockholm

Vi erbjuder lackering av köksluckor i hela Stockholm. Inte nog med att vi kan förvandla dina köksluckor till att se helt nya ut, vi gör det också bekvämt för dig genom att hämta de gamla luckorna och leverera dem tillbaka när de är färdiglackerade och ser fantastiska ut. Din plats i staden spelar ingen roll; vår service når dig där du är.

Nylackerat kök
Lackera möbler

Låt oss återuppliva dina slitna möbler!

Vi erbjuder lackerering av möbler över hela Stockholm. Ge dina möbler lite omsorg och låt oss förlänga dess livslängd! Med expertis i att lackera, klarlacka och betsa, ger vi dina möbler en helt ny känsla! Skonsamt för miljön och din ekonomi!

 

Jonas Hogg

Jonas Hogg

Vi är ABAB Kök & Lackering

Träffa Jonas Hogg och Kalle Vesterlin, två erfarna lackerare som leder ABAB kök & lackering med en stark tro på hållbarhet och kvalitet. Upptäck deras engagemang för detaljer och hur de arbetar för att ge dina köksluckor och möbler ett långvarigt nytt liv.

Varmt välkommen till ABAB kök & lackering!

Kalle Vesterlin

Kalle Vesterlin

Vad säger våra kunder om oss?

Bengt Springer
Bengt Springer
2023-02-15
Ligger lite avsides men mysigt
Ted Lenne
Ted Lenne
2021-09-27
Mycket nöjd!
iscandaR 21
iscandaR 21
2020-10-29
Nice place between the Forrest
Erik Feltsen
Erik Feltsen
2020-10-28
ABAB Lackering I am super happy with, may take some time before you get the product back, but they have to look and leave one back in new condition, which they did in my case. Highly recommended.
Jan Eriksson
Jan Eriksson
2019-05-28
Bra jobb till bra pris.
Stefan Grahn
Stefan Grahn
2019-03-28
Ett lacker med yrkesstolthet. Kan varmt rekommenderas.