Dörrenovering

Dörrenovering

 

Har du tröttnat på gamla, slitna dörrar hemma? Med en smart dörrenovering får du en ny och exklusiv känsla hemma. Vi erbjuder professionell dörrenovering med montering av spårfrästa skivor, där du kan välja mellan många snygga dörrmodeller. Din dörr blir behagligt tyngre, tystare och får en helt annan gång när du öppnar den. Vi utför också omlackering av dörrar.

Hos oss hittar du ett brett sortiment av dörrskivor i en rad olika fräsningar, vilket ger ditt hem ett unikt utseende. Du slipper dessutom byta ut dina nuvarande dörrkarmar och foder, och kan lugnt överlåta arbetet till våra erfarna hantverkare. Dörrskivorna du väljer kan förstås måttanpassas till din gamla innerdörr.

Hur går det till?

Kontakta oss och visa gärna upp en bild på en av de dörrar du vill renovera. Vi kommer med råd och tips om vad som kan vara bra att tänka på för att slutresultatet ska bli så lyckat som möjligt.

När du har valt dörrmodell så beställer vi skivorna från fabriken i Borås. Efter ca två veckor levereras skivorna till oss – nu kan arbetet på dina gamla dörrar börja. Första steget blir att grovslipa dörren, därefter monteras skivorna och vi fräser hål för handtag och nyckelhål. Dörren grundas två gånger och slipas däremellan för att få en riktigt vacker och hållbar finish. Varje moment utförs med stor noggrannhet och med dina önskemål i åtanke.

Så småningom kan du se fram emot nya, vackra dörrar som höjer helhetsintrycket i ditt hem. Kontakta oss så berättar vi mer!

Prisexempel på dörrenovering med spårfrästa skivor:

  • 4 dörrar
  • Vitlackering
  • Montering av valfri skivmodell

6950 kr efter 30 % rotavdrag.
Vi målar även karmarna mot en tilläggskostnad.

 

SE ALLA DÖRRMODELLER HÄR