Lackering

Nylackerade köksluckor

Prisexempel på omlackering av köksluckor:

  • 15 luckor
  • 5 lådfronter
  • 2 vita kulörer

6050 kr 

Vi utför även montering

Kontakta oss för offert!

Lackering

 

Med oss får du en trygg specialist på lackering i Stockholm. Vi ser till att dina gamla köksluckor, dörrar och möbler får ny glans och en oslagbar känsla av kvalitet – som lyfter ditt hem till nästa nivå. Med andra ord nöjer vi oss endast med perfektion, så att du får en riktigt bra magkänsla av resultatet.

Vi är noga med att boka alla uppdrag i förväg, så att vi kan ha fullt fokus på just ditt projekt. Ska du göra en större renovering av ditt kök? Passa på att låta oss måla om stommarna eller väggar och tak. Självklart erbjuder vi även transport och montering när du anlitar oss.

Hur går det till?

Besök oss gärna och visa upp en av de luckor du vill lackera. Då kan vi bedöma om de är lämpliga att behandla, plus att du får en mer exakt kostnadsbild. När du har bestämt dig så kommer vi på ett hembesök och monterar ner dina köksluckor. Sedan slipar, lagar och spacklar våra hantverkare en bra grund på luckorna. Därefter grundmålar vi noggrant efter behov, finspacklar en gång till och avslutar med topplackering i vald kulör. När allt är klart så besöker vi dig och monterar upp luckorna igen. Hela projektet brukar ta ca två veckor med montering.