Luckbyte med nylackerade köksluckor

Vi gör det enkelt att byta köksluckor

 

Förnya hemmets viktigaste rum och spara tid och pengar på köpet. Vi på ABAB Kök & Lackering har över 10 års erfarenhet av kök, och gör det smidigt och enkelt att byta köksluckor i Stockholm. Stilrena ramluckor eller romantiska lantköksluckor? Oavsett smak och behov så går vi igenom dina mål och förväntningar – så att du blir 100 % nöjd med ditt nya, fräscha kök.

Välkommen att läsa mer och kontakta oss för en kostnadsfri konsultation!

 

NYTT KÖK I 6 ENKLA STEG

STEG 1 – BOKA MÖTE

Hembesök eller möte i utställningen? Du kommer till oss eller vi kommer till dig. Vi rekommenderar ett hembesök, då vi tillsammans planerar ditt nya kök. Räkna med mängder av kunskap och tips från oss.

STEG 2 – VÄLJ DESIGN

Vitt, svart, målat eller trä? Låt dig inspireras av ett brett sortiment av luckor, bänkskivor och beslag. Välj och vraka bland prover på köksluckor, handtag och bänkskivor. Tillsammans kommer vi fram till vilka modeller som ska förnya ditt kök.

STEG 3 – VI MÄTER OCH SKISSAR

Nu mäter vi noggrant hela ditt kök. Vi skissar fram en gemensam lösning och avslutar sedan med att kontrollmäta de befintliga luckorna och stommarna. Så att de nya köksluckorna blir korrekt måttanpassade.

STEG 4 – VÄLJ PLATS & FUNKTION

Passa på att skaffa smarta funktioner i ditt kök. Ny, smidigare källsortering? Lådor istället för luckor i bänkskåpen? Ett populärt alternativ är fullutdragslådor för att lättare hitta det du söker i lådorna.

STEG 5 – TILLVERKNING

När alla val är gjorda är det dags att tillverka luckor, stommar och lådor. Detta görs i vår moderna fabrik i Rävlanda. Efter ett några veckor skickas din beställning till oss för montage.

STEG 6 – SISTA STEGET

Vår erfarna snickare monterar det nya köket. Luckor, lådor och handtag sätts på plats och justeras. Vid enkla kök går monteringen på några timmar, en mer avancerad lösning kräver mer tid. Så småningom kan du se fram emot ett skinande nytt och vackert kök som blir hemmets mest spännande rum.