Byta köksluckor – renovering kök

16 950 kronor efter 30 %  rot avdrag (gäller modeller ur bassortimentet) Inkl: Uppmätning av köket, 15 nya luckor, 5 nya lådfronter, nya gångjärn, montering.

SE VÅRA LUCKMODELLER HÄR

NYTT KÖK I 6 ENKLA STEG

Novaflexmetoden®

STEG 1 – BOKA MÖTE

HEMBESÖK ELLER MÖTE I UTSTÄLLNING – DU VÄLJER!

Det kan börja på många sätt. Ni kommer till oss eller vi kommer till er. En sak är säker, ett hembesök är ofta väldigt effektivt och vi sitter tillsammans i ert kök och ni planerar ert nya kök. Du får mängder av inspiration & tips från oss.

STEG 2 – VÄLJ DESIGN

VITT, SVART, MÅLAT ELLER TRÄ, VALET ÄR DITT.

Välj bland ett brett sortiment av luckor, bänkskivor och beslag. Vi har med oss prover på köksluckor, handtag och bänkskivor. Tillsammans kommer vi fram till vilken modell som ska förnya ert kök.

STEG 3 – VI MÄTER OCH SKISSAR

ERT NYA KÖK VÄXER FRAM !

Vi mäter hela ert kök. Skissar fram en gemensam lösning, kanske behövs det en ritning för att få fram hela känslan, vi avslutar sedan med att kontrollmäta era befintliga luckor och stommar för att måttanpassa de nya köksluckorna.

STEG 4 – VÄLJ PLATS & FUNKTION:

SKAFFA MODERNA FUNKTIONER I DITT KÖK

Du kan förändra i köket och få det mera bekvämt och modernt. Välj lådor istället för luckor i bänkskåpen. · Få en modern källsortering. · Skapa plats för viktiga samtal. · Skaffa er ett riktigt skafferi. · Byt till fullutdragslådor så hittar du lättare i lådorna.

STEG 5 – DAGS FÖR TILLVERKNING

ALLA VAL ÄR GJORDA

Luckor, stommar och lådor tillverkas i vår moderna fabrik i Rävlanda. Efter ett några veckor skickas det iväg för montage.

STEG 6 – SISTA STEGET

FLINKA FINGRAR MONTERAR OCH JUSTERAR

Sista momentet, snart är ditt nya kök på plats. Montören/snickaren monterar och justerar det nya köket. Luckor, lådor och handtag med mera sätts på plats och justeras. Montagetiden kan variera, kanske har du förberett lite själv, Enkla kök går monteringen på några timmar, lite mer avancerade lösningar kräver mera tid.